bloglovin
bloglovin
bloglovin

Min Första Tatuering.

Under tiden jag varit borta från blogg världen och Youtube världen så har det även hänt saker utseende mässigt också, jag har bland annat som ni ser färgat håret svart och jag har inte varit svarthårig sen jag var 16-17 år och innan jag färgade svart så klippte jag mig hos frisören och la i blonda slingor helt onödigt egentligen eftersom jag färgade håret svart bara en vecka efter och frisör besöket gick på 1600kr helt bortkastade pengar.  


Ni som läst min blogg länge vet ju att jag alltid viljat tatuera mig och nu har jag faktiskt gjort det eller ja inte nu men för några månader sen. Jag har ju alltid viljat gjort tatueringar som betyder något för mig så min första tatuering fick bli en pil med en fjäder, det kanske inte är mycket till världen men den betyder mycket för mig och har en hel del olika meningar bakom sig, jag kanske kan nån gång berätta lite djupare vad den står för men det får bli i ett annat inlägg. Jag valde ha den på min högra muskel på armen just för jag är höger hänt och skulle jag skjuta en pil så skulle jag göra det med den armen. Den står iaf för detta 


An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it’s going to launch you into something great.

So just focus, and keep aiming.


Jag kommer definitivt göra mer tatueringar, jag har tänkt på och bygga på just den armen med massa tatueringar som jag tycker är fint men som även har en mening bakom sig. Jag vill bland annat göra ett Peace märke och en infinity symbol sen en drömfångare och en Uggla antingen bara en Uggla eller en Uggla som håller i en klocka och så ska klockan ha stannat på min sons tid när han föddes! Hur coolt och snyggt vore inte de? Kanske även lägga till ett par varg fotavtryck och sen vill jag även ha en Mandela symbol, jag tror det kommer bli väldigt bra! Ska bara bestämma mig för vad jag vill göra först och sen bara kör på det! Det gjorde faktiskt inte ont och tatuera sig visst det kändes lite men var inte så farligt, en speciell känsla i alla fall.

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback