bloglovin
bloglovin
bloglovin

Min Första Tatuering.

2018-08-31 - Klockan - 06:28:57 - Publicerad i Självporträtt.

Under tiden jag varit borta från blogg världen och Youtube världen så har det även hänt saker utseende mässigt också, jag har bland annat som ni ser färgat håret svart och jag har inte varit svarthårig sen jag var 16-17 år och innan jag färgade svart så klippte jag mig hos frisören och la i blonda slingor helt onödigt egentligen eftersom jag färgade håret svart bara en vecka efter och frisör besöket gick på 1600kr helt bortkastade pengar.  


Ni som läst min blogg länge vet ju att jag alltid viljat tatuera mig och nu har jag faktiskt gjort det eller ja inte nu men för några månader sen. Jag har ju alltid viljat gjort tatueringar som betyder något för mig så min första tatuering fick bli en pil med en fjäder, det kanske inte är mycket till världen men den betyder mycket för mig och har en hel del olika meningar bakom sig, jag kanske kan nån gång berätta lite djupare vad den står för men det får bli i ett annat inlägg. Jag valde ha den på min högra muskel på armen just för jag är höger hänt och skulle jag skjuta en pil så skulle jag göra det med den armen. Den står iaf för detta 


An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it’s going to launch you into something great.

So just focus, and keep aiming.


Jag kommer definitivt göra mer tatueringar, jag har tänkt på och bygga på just den armen med massa tatueringar som jag tycker är fint men som även har en mening bakom sig. Jag vill bland annat göra ett Peace märke och en infinity symbol sen en drömfångare och en Uggla antingen bara en Uggla eller en Uggla som håller i en klocka och så ska klockan ha stannat på min sons tid när han föddes! Hur coolt och snyggt vore inte de? Kanske även lägga till ett par varg fotavtryck och sen vill jag även ha en Mandela symbol, jag tror det kommer bli väldigt bra! Ska bara bestämma mig för vad jag vill göra först och sen bara kör på det! Det gjorde faktiskt inte ont och tatuera sig visst det kändes lite men var inte så farligt, en speciell känsla i alla fall.

(null)
Loppis fynd för ynka 25kr!

2018-08-29 - Klockan - 09:03:03 - Publicerad i Outfit

Förr så brukade jag aldrig handla kläder på second hand butiker eller loppisar osv det händer fortfarande väldigt sällan att jag gör det, inte för att det är något fel på det. Eftersom man kan verkligen hitta fynd där det är ju liksom människor som lämnar in kläder som inte används längre eller blivit för smått o då är det väl bättre och sälja det vidare eller ge bort det istället för och slänga saker, det är ju därför det finns såna där containers också så man kan lämna kläder där eller gå direkt till butiken. Jag vet att jag själv skulle behöva rensa en hel del och dom plagg jag inte skulle få sålt via annonser skulle jag lätt bara kunna ge bort och lämna in till en second hand butik eller loppis. Vi har ju något som heter Retuna här vart jag bor, där finns det massor av olika butiker och en loppis. Meningen är ju att man ska återanvända allting, så där kan man verkligen hitta fynd av alla möjliga slag. Finns allt möjligt, från böcker till tv apparater, musik instrument till växter o utemöbler, soffor och bord till kläder, barnleksaker osv! Trevligt ställe och åka till och kolla runt på. 


Nåväl, jag hittade i alla fall lite kläder när jag var där sist. Två par byxor och två linnen o en T-shirt! Lite sådär Bohemisk stil också som jag kommit in på mer o mer. Tycker det är så himla snyggt! Hittade även lite prydnads saker som jag köpte!Tänkte iallafall visa ett av dom fina linnena jag köpte för ynka 25 kr! Riktigt fynd enligt mig. 

(null)

(null)
(null)
(null)         

Min första egna Gitarr.

2018-08-26 - Klockan - 12:47:54 - Publicerad i Inköp / Shopping
Som jag skrev i inlägget innan så har jag köpt en gitarr, min första egna. Under det här året som jag inte bloggat och under det senaste halv året så har jag lärt mig spela gitarr. Har fått ha killens gitarr, han säger jag har fått den men jag ser det fortfarande som ett lån. Det är även hans första gitarr som jag har lånat eller ja fått som han säger! Haha. 

Men för några veckor sen så bestämde jag mig för och slå till och köpa mig en ny. Jag har kollat ganska länge på massor av gitarrer och varit på jakt efter en ny men inte riktigt vågat slå till fören jag såg denna! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Utseendet, herregud så fin den är svart, med vita detaljer o lite silver/vitt glitter på eller vad man ska säga. Passar mig perfekt iaf och ljudet på den är så himla fint! Så himla nöjd! Priset var inte sådär jätte dyrt heller! Min kille spelar ju gitarr, så jag har fått sån stor inspiration från honom, kan sitta o kolla på honom i timmar o lyssna haha. Dels för jag tycker det är kul men även för jag blir så inspirerad och lär mig så mycket. Ni som hängt med länge i bloggen vet att jag hade en nylonsträngad gitarr för flera år sen som jag fick när jag var 16-17 år tyvärr så la jag inte så mycket tid på o lära mig spela då och jag förstog inte riktigt hur man skulle göra för jag kollade inte upp det, så det slutade med att jag sålde den. Men drömmen har ju alltid varit o lära mig spela gitarr och skriva egna låtar vilket jag faktiskt kan nu. Är stolt över mig själv att jag kommit såhär långt o allt jag kan hittills men jag har mycket kvar och lära. Håller faktiskt på och skriver en egen låt och även lärt mig själv hur jag ska spela den och kommit på eget vilket är jätte kul men jag har bara kommit till halva låten haha! Ni kanske kan få höra den nån gång en liten sneakpeak även om den inte är klar en. Ni vet ju att jag alltid varit en sång fågel och alltid älskat o sjunga o nu när jag kan skapa eget o samtidigt göra något som jag tycker är kul, det gör ju allting bara ännu roligare och jag blir bara mer motiverad o hålla på med musiken. Jag har ju alltid viljat bli artist eller något inom musiken, kunna skriva egna låtar, sjunga och nå ut med mina texter och min musik till andra få folk o känna något liksom. Jag har ju sjungit sen barnsben så länge jag kan minnas faktiskt och det är ju något jag verkligen brinner för och göra och jag tycker det är så himla roligt. Jag har ju varit nära på och söka till idol flera gånger men inte vågat eller känt att jag haft något stöd från någon. Jag har alltid haft min mammas stöd men det har inte känts tillräckligt haha men nu så känns de som jag har flera bakom mig som skulle pusha mig så vem vet jag kanske vågar söka nästa år. Nu ska ni få några bilder i alla fall säg hej till min Gitarr nämnde jag att det var en Fender? Jag köpt. Den andra bruna gitarren är den gitarren jag spelat på annars.
(null)
(null)
(null)