bloglovin
bloglovin
bloglovin

Hugos Födelsedag - 2016

Igår kväll gick jag igenom mina mappar på datorn och där hitta jag massvis med bilder! Jag måste verkligen ta och rensa lite bilder snart, för jag har fullt på hårddisken! Ska även ta och köpa en till hårddisk och föra över allting dit istället känns inte så säkert och ha allting på min bärbara fall den skulle paja någon gång!

Om 2 månader fyller våran son 2 år! Och jag hittade massa bilder från hans ett års dag! Så jag tänkte faktiskt ta och visa lite bilder! Har har växt så otroligt mycket sen dess, det är faktiskt lite sorgligt men roligt på samma gång! Han växer ju så fort! Jag hade fortfarande kvar min tandställning då! hehe. Vi måste verkligen ta och beställa hem lite bilder till album och så, vi har inte gjort det en. Vi har ju massa bilder från olika tillfällen, julafton, nyår och födelsedagar osv! Det är synd om dom bara finns på datorn, då kan man ju inte se dom när som helst! Så ikväll ska jag prata med mannen min och verkligen ta och beställa hem lite! Förra året firade Hugo sin födelsedag 3 gånger kan man säga, Först hemma hos oss sen hemma hos hans farfar och sen hos hans farmor och kusin osv! Så det blev väldigt mycket och det känns som det kommer bli så detta år också tyvärr eftersom vi alla bor så långt i från varandra närmare 20 mil. Det skulle va så kul om vi hade alla nära oss, och vi alla kunde samlas samtidigt på något stort ställe någon lokal osv! 

Vet ni någon bra sida där man kan beställa hem lite fotoböcker och fina separata kort som man kan ha i foto album? Skriv gärna!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Grattis till honom!

2017-03-12 @ 05:09:18
URL: http://lessonoflife.blogg.se
Postat av: Piezes

Men vad söt och fina ni är! Grattis till honom! :D kram

2017-03-12 @ 12:14:37
URL: http://piezes.forme.se/
Postat av: Biggeros

Så fin familj ni är. Visst är det bra att ha alla bilder i ett album=) kramiz

2017-03-12 @ 13:42:35
URL: http://biggeros.blogg.se/
Postat av: Corina

Söta ni e tillsammans. Kramizar 😊

2017-03-12 @ 17:25:20
URL: http://corinas.for.me
Postat av: Linda

fina bilder ! :)

2017-03-12 @ 19:05:52
URL: http://www.nouw.com/lindalinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback