bloglovin
bloglovin
bloglovin

CELLPROVTAGNING - BREVET MAN VÄNTAT PÅ.

Det där brevet som man gått och väntat på, men samtidigt försökt och inte tänka på! Jag fick brevet på eftermiddagen på internationella Kvinnodagen, lite lustigt det. Jag öppnade det direkt, jag kände på mig att det var det här brevet direkt när jag såg att det var skrivet från sjukhuset och att det står uppe på hörnet något med stil patologi/cytologi. Jag har alltid undrat när jag skulle få det här brevet, för jag fyller ju 23 år om 2 månader! och vissa får ju det före och vissa får det efter när dom fyllt. Det känns skönt och fått det, för jag har viljat gjort en sån här provtagning ett tag nu, för några månader sen så tänkte jag faktiskt boka ett besök själv, men jag väntade för jag visste att det säkert inte var så lång tid kvar tills jag faktiskt skulle bli tillkallad själv!

Jag känner mig inte så nervös faktiskt, det finns ju folk som är jätte nervösa, men jag undrar bara hur det kommer kännas när det tar själva provet, man har ju hört att det kan göra ont och för vissa känns det knappt någonting! Men det kan ju inte vara värre en och föda barn, haha. Jag har faktiskt tänkt så om allt nu efter förlossningen, '' det kan ju inte vara värre smärta en och föda barn '' och jag tror det är många som tänker så! Detta är ju ett så viktigt brev och en sån viktig grej och göra! Det gäller ju ens hälsa ens liv och framtid! För mig är det en självklarhet och säkert för många andra att man ska gå och ta dessa prover! För det är ju så himla viktigt!

Jag kan säga att jag också har varit lite nojig! Speciellt när man hört andra Youtubers prata om att dom haft cellförändringar och behövt genomgå operationer! Usch! Det är därför jag tänkte boka ett besök för flera månader sen! För jag ville veta om allt såg bra ut. Därför känns det nu skönt och fått detta brev och en tid, nu kommer man ju äntligen få svar på sina frågor och funderingar! Jag hoppas verkligen allt ser bra ut och att jag är frisk! Jag vill inte tänka på något annat, även om dom värsta tankarna har slagit mig också. Jag vill inte att mitt barn ska växa upp utan en mamma, och jag är ju så ung och har hela mitt liv framför mig, jag vill resa, skaffa fler barn, hus och leva, jag vill ju inte ha oturen och behöva genom gå operationer och i värsta fall om det går så långt dö. Ja, ni ser när man börjar tänka för mycket man tänker alltid det värsta som kan hända och skrämmer upp sig själv. Jag vill bara få vara frisk, det räcker med och leva med min IBS. Den tar tid och planering och kan verkligen vara en plåga ibland!

Nu är det ju ett bra tag kvar innan jag ska gå på provtagningen, flera veckor kvar faktiskt fick inte en tid förens i början av nästa månad men ändå. Ni får hålla tummarna för mig! Att jag är helt frisk och allting ser bra ut! När det är dags för er och när ni får detta brev, Gå då och gör era prover! Det är jätte viktigt! Hur nervösa ni en är så kommer det kännas mycket bättre efteråt! kram på er!

Är det någon av er som gjort detta? Hur kändes det? gjorde det ont? Berätta gärna! Jag är nog inte egentligen rädd för smärtan men jag vill ändå veta hur det kändes, det jag är mest rädd och fundersam över är provsvaren som man får efterråt. Men det är väl alla som gör detta.


Kommentarer
Postat av: ida - photography, style, life ♡

♥♥♥♥

2017-03-10 @ 14:35:17
URL: http://photobylove.se/
Postat av: Photo by E M E R E L L A

Jag var och gjorde mitt första nu i December tror jag det var och alla sa till mig att det inte kändes alls, men för mig så gjorde det lite ont :) Men absolut ingen fara! Jag antar att det är olika för oss allihopa hur känslig man är. Men det kommer gå jätte bra :)

2017-03-11 @ 12:13:16
URL: http://emerella.blogg.se
Postat av: Emelie

Själva provet känns lite grann beroende på hur känslig man är men är en baggis. Jobbigare är att vänta på resultatet men så är det . Det kommer gå bra <3

2017-03-12 @ 13:39:06
URL: http://motherofbutterflies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback