bloglovin
bloglovin
bloglovin

ÄLSKA MAMMA LIVET!

2017-03-30 - Klockan - 19:09:00 - Publicerad i Älskade Barn
Trots att denna lilla krabat, kan stressa upp mig så jag nästan blir tokig, så älskar jag mamma livet! Det känns verkligen som livet har en mening nu när han finns i våran värld, och det känns verkligen som jag gör något nytta nu i livet. Älskar den känslan! Vad gjorde man innan barn egentligen? Det är så kul och se hans framsteg och allt nytt han lär sig och alla nya ord som kommer nu!! Han är en helt annan liten person nu en vad han var för 3 månader sen. Mamma älskar dig, Kommer gå vid din sida resten av livet och allting finnas för dig. <3

Moulin Rouge!

2017-03-29 - Klockan - 23:51:18 - Publicerad i Allmänt

En av mina favorit filmer som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta, väcker såna starka känslor och minnen. 


En av mina favorit citat från filmen! 
The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

-
-

Vad hände med Vädret?

2017-03-29 - Klockan - 14:18:00 - Publicerad i Allmänt
Dom senaste två dagarna så har det varit strålande vår väder, men nu helt plötsligt är det alldeles regnigt och dystert och dom har även lovat mer snö? Jag och Hugo har i alla fall tagit vara på dom här två dagarna! Det är så kul och se han springa ute, han älskar och vara ute och det säger även förskolepersonalen! Så vi har gått promenader runt Djurgården, sen så har vi besökt två st olika dagis gårdar där han fått leka och springa runt! Han älskar även åka rutschkana, och sparka bollar, man kan säga att han älskar allt som har med ute och göra.
 
Jag hoppas vi får tillbaka vår vädret snart, jag ska ju även börja på diet igen den 1:a April, så då hoppas jag det är fint väder för jag kommer ju börja gå ännu mera promenader då och troligtvis köpa gym kort!