bloglovin
bloglovin
bloglovin

#prayforstockholm

Idag hände något som alla kommer minnas! Någon snodde en lastbil och körde in i befolkningen i Stockholm! Just nu står det 4 st döda och 14 skadade! Helt oskyldiga människor som blivit skadade och dött i onödan. Det är hemskt! Man misstänker terrordåd, för vilken människa skulle annars kunna göra något sånt här!? Den / Dom personerna kan ju inte vara friska i huvudet! Om man är kapabel till och göra något sånt här hemskt! 


Under hela dagen har jag sett hemska bilder på både Facebook och Twitter, på både döda människor och en hund som är helt påkörd och blodig som ligger på marken! Det är så orespektlöst och dela dessa bilder! Man måste tänka på dom anhöriga dom vill väl inte se detta eller få reda på det via bilder! Fruktansvärt! Det är redan hemskt som det är!  Jag tänker på alla som är drabbade, som mist någon eller bara blivit påverkad av denna fruktansvärda händelse! Tillsammans är vi starka och tillsammans ska vi läcka och bygga upp Sverige och förhoppningsvis stärka Sverige mera efter detta! Vi är inte dom enda som blivit utsatta utan detta har hänt förr och det är fint och se hur alla dom andra länderna tänker på oss lika mycket som när dom var drabbade och vi visade vårt stöd! Tillsammans kan vi vinna över terrorn och dessa hemska dåd! Jag hatar när folk säger det där kommer aldrig hända i Sverige, sånt händer inte här och blabla men vet ni!? Man ska aldrig säga aldrig för ser ni nu det kan visst hända här!! 

Denna dag kommer föralltid bli ihåg kommen och jag hoppas dom som gjort detta åker fast! Så vi slipper vara rädda och så vi kan börja bygga upp vårt skydd, Sverige igen, bli starka tillsammans och visa varandra mycket kärlek och empati! Va rädda om varandra! Sänker extra många tankar till alla drabbade och som var där idag. Vi hade "tur" att så många lyckades ta sig därifrån och att inte fler blev skadade. 

P.s Döm inte folk ifrån doms kulturer och ursprung, dra inte alla över en och samma kant. Vi är alla människor trots ursprung och kultur/religion. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback