bloglovin
bloglovin
bloglovin

Nutrilett Diet Vlcd - Dag 19.

2017-04-27 - Klockan - 22:43:05 - Publicerad i Allmänt

Hej på er! Idag var det faktisk ingen vanlig dag utan min sons födelsedag! Han blev 2 år idag! Det är helt sjukt vad tiden går fort! Kan inte förstå att jag redan varit Mamma 2 år idag! Har lärt mig så himla mycket och jag kunde inte ha en mer fantastisk son. Älskar honom så himla mycket. Trodde aldrig man kunde älska någon så starkt och så mycket som sitt egna barn. Mäktig känsla det där. Vi hade i alla fall över folk här för ett litet kalas, trots att han hade feber och förkylning så orkade han med allting! Men han somna direkt en halv timme efter när alla gått han var helt slut! Somnade till och med i soffan, våran lilla sötnos! Är faktisk väldigt nöjd över dagen. Vi beställde tårta från janelings och köpte massa fika, passade på och dekorera hemma inför kalaset och jag måste säga att jag blev någorlunda nöjd.

Nu måste ni ju säkert undra! Men hallå du går ju på dieten osv åt du tårta!? Och vet ni! Jag tog mig faktiskt en liten smal bit, åt inte ens upp hela biten. Och vet ni? Det är okej! Jag förtjäna faktiskt det. Jag är på min 19:de dag idag och om 2-3 dagar har jag gjort 3 fulla veckor med nutrilett Vlcd dieten och dessutom visade vågen -5,3 kg idag! Så jag tog mig faktisk en liten bit och ett litet glas fanta! Och det var super gott dock så kände jag direkt hur mycket socker en tårtbit smakade efter att ha druckit diet i snart 3 veckor så är man inte van. Var väldigt sött. Tog mig även en macka med smör, skinkbit och ostbit på samt ett litet glas saft tillsammans med sista shaken och vet ni det är okej! Jag tycker jag förtjänar det! Dessutom har vi ju lagt så mycket pengar på alla bakverk och så, självklart ska jag ju smaka i alla fall en liten bit. Men imorgon är det strikt tillbaka på dieten, det var bara en engångsgrej. Jag ska faktisk köra i 10 dagar till, tills mina påsar med pulver är slut och sedan trappa upp med mat långsamt. Jag hoppas att jag inte känner av imorgon så mycket av att jag bröt dieten lite o tog mig en macka o tårtbit men det tror jag inte att jag gör!


Nutrilett Diet Vlcd - Dag 18.

2017-04-26 - Klockan - 09:34:15 - Publicerad i Allmänt

Nutrilett diet Vlcd - Dag 18. Total viktnedgång -5 kg! 6 kg kvar tills jag nått mitt mål! 👏👊🌱 Jag vet att jag inte skrivit nu på någon dag men jag är fortfarande på dieten och det går super bra! I natt vaknade vi av en liten febrig kille så han är hemma idag från förskolan. Stackaren som ska precis bli sjuk nu! Feber och en väldigt jobbig hosta har han, han fyller ju även år imorgon! ❤️ Kan inte förstå att han redan blir 2 år imorgon! Tur att han har presenter och öppna imorgon i alla fall, tanken var och gör tårta idag och bjuda över folk hit imorgon för och fira honom men det får nog bli i helgen istället. Men någon bakelse eller så ska han i alla fall få imorgon och öppna presenter från oss! Får hoppas han blir frisk till helgen så vi kan fira honom då, för det här förstörde lite av våra planer! Men det löser nog sig i alla fall! 🙂


Nutrilett Diet VLCD - Dag 15

2017-04-23 - Klockan - 17:55:49 - Publicerad i Nutrilett Diet

Det går framåt men mycket segare nu! Nutrilett Diet VLCD - Dag 15. Total viktnedgång -4,7kg! ✔️🌱 känns inte som det händer så mkt på kilona nu utan omkretsen kring magen, har hänt en hel del! 👍 


Annars mår jag bra som vanligt. Ingen yrsel eller svaghets känslor känner mig normal dock så kan jag få någon konstig smak i munnen ibland när det börjar närma sig 3 timmar mellan shakerna, har läst att det är så för många att dom får en konstig smak och även andedräkten kan börja lukta och många beskriver det lite som man luktar aceton? Vet inte själv vad jag tycker det luktar eller smakar, men det smakar inte gott i alla fall! Brukar gå och dricka vatten när det blir så och det brukar hjälpa. Tänk att jag redan är inne på dag 15 av dieten! Tycker det har gått jätte fort den här gången! Jag funderar dock på och köra 1-2 veckor till! Bara För och få lite mer resultat och så vet jag ju att man går upp igen lite när man börjar äta igen.