bloglovin
bloglovin
bloglovin

Kvällens Matlagning!

2016-10-31 - Klockan - 19:07:49 - Publicerad i Allmänt

Denna maträtt är en stor favorit här hemma! Så enkel och god! Blir alltid över jätte mycket så vi har turen och få två former med mat! Jag har visat er denna maträtt tidigare i bloggen dock var det ett väldigt bra tag sen! För er som undrar så är det Kassler med pasta broccoli med valnötter och ädelost sås! Gudomligt god!

Den andra formen med mat blev lite mörkare haha, ni vet hur det är när man har barn o mat ugnen! Tror den är minst lika god ändå!


Sammanfattning av helgen!

2016-10-31 - Klockan - 10:41:00 - Publicerad i Allmänt
I fredags så åkte vi iväg till Karlstad och spenderade hela helgen hos killens pappa och hans familj! Vilket var väldigt mysigt och trevlig vi hade ju inte setts på länge, tror vi sågs sist i slutet av Juli. Så det var ett tag sen! Vi åt god mat, umgicks och bara prata. Vi var även ute på promenader och Hugo fick verkligen springa av sig. Det jobbiga är väl att hans hosta sitter i, men som tur var vi hos läkaren förra veckan och köpte med oss Hostmedicin till honom så den börjar bli bättre.

Efter att ha kommit hem igår och även varit inne på Willys och storhandlat så var vi rätt så trötta. Vi lyckades lägga Hugo tidigare även han var helt slut så resten av kvällen, låg vi och kollade tv och myste till det med lite Ost och Kex!! En lyckad helg.

Smart Meal - Nutrilett

2016-10-06 - Klockan - 14:36:00 - Publicerad i Allmänt

Min lunch idag blev en Smart Meal Nutrilett! Super god! Blev faktiskt choklad över att den var mycket godare en Shakes man gjorde av choklad pulvret! Mums! Funderar faktiskt på och börja på pulver igen och köra 3 veckor igen och sen sakta börja äta igen med bara och smoothies och soppor och allt! Kände mig tusen gånger piggare sista veckan och mådde så himla bra! Dessutom vill jag ju gå ner ytligare har inte nått mitt mål en, lite svårare nu när man äter vanlig mat igen. 

Jag känner att nu när det är höst och det blir källare ute så är man inte ute lika mycket och går promenader och joggar osv som man gjorde på sommaren och man stoppar säkert i sig väldigt mycket onyttiga saker för att det är höst och vinter och deppigare väder osv! Så jag funderar verkligen på och börja igen för jag vill inte börja gå upp i vikt igen och förlora alla kilon jag gick ner!