bloglovin
bloglovin
bloglovin

Första riktiga Snön!

Jag trodde att jag skulle vara ute som alla andra, njuta av första riktiga snön och kanske till och med lyckas ta några fina foton med sonen ute även dra honom runt i honoms pulka, eller varför inte bara stå och kolla ut genom fönstret och se att det snöa och skapa något fint minne idag och komma ihåg till nästa år, vad gjorde jag nu året innan när första snön kom?

Visst skulle jag viljat gjort alla dom där sakerna men hela den här dagen tog sig en hel vändning. Jag gjorde inte något av ovanstående, inte heller hann jag komma ut till mitt nya jobb, så jag har ingen aning hur det blir jag hoppas vi kan flytta fram min prov dag och att vi sedan kan skriva kontraktet som det var bestämt, jag har självklar varit i kontakt med dom. Det är faktiskt inte så lång tid sen jag kom hem. Jag har inte varit hemma under hela dagen, och jag vet ärligt talat inte hur jag ska må eller känna, vet ärligt talat inte hur jag ska tänka, känner mig väldigt tom.

Den här dagen tog sig verkligen en vändning, jag tänker inte gå in på några detaljer, kanske längre fram eller kanske inte vem vet. Den här morgonen vid ungefär 05:30 förändrades allt, och nej det har inget med vårt barn och göra. Utan helt andra saker som jag inte vill gå in på. Jag vill bara skriva av mig, en påminnelse helt enkelt om just denna dag. ❄️Kommentarer
Postat av: BLONDINA

vi vill ha mer snö :D de har kommit aslite och så neråt landet i umeå på vissa ställen är de asmycket wtf hahah

sv; Visst är de söta :D Älskar råttor :) har du haft råttor?? <3

2016-11-09 @ 01:27:42
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Hoppas att vad det än är som hänt, om det är något jobbigt, löser sig. <3

2016-11-10 @ 20:16:01
URL: http://ddianasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback