bloglovin
bloglovin
bloglovin

7 Maj - My Birthday!

2016-05-10 - Klockan - 12:37:00 - Publicerad i Allmänt
Hejsan allihopa! Jag vet att jag inte har uppdaterat dom senaste dagarna men det har varit fullt upp!Men i Lördags så fyllde jag år, 22 år för dom som undrar! Men det kändes faktiskt inte något speciellt, utan det var bara som en födelsedag, det finns ju så himla mycket viktigare saker nu för tiden och bry sig om! Men sonen hade ju fyllt, så vi passade på och fira honom tillsammans med mig och helgen innan det blev han firad tillsammans med min man som även fyllt då, så han har blivit firad nu av båda sidorna! Var i alla fall jätte trevligt och mysigt och ha vänner och familjen här. Jag gjorde en ekologiskt tårta, smakade super gott! en klassiskt jordgubbstårta! Min favorit av tårtor annars så föredrar jag faktiskt smörgåstårtor! finns inget godare! Tusen tack för alla Grattis hälsningar! 

Pastagratäng!

2016-05-05 - Klockan - 17:08:00 - Publicerad i Allmänt
Idag tänkte jag försöka mig på något nytt, och det blev en pastagratäng! som verkligen uppskattades här hemma! Blev väldigt nöjd över den och super god var den! Det blev så mycket så jag var tvungen och dela upp maten i två st olika ungsformar! Så nu finns det även mat för imorgon! Gratängen var väldigt enkel och göra, jag använde mig av Kassler,Pasta,Broccoli,Valnötter och ostsås! 

Ny Marabou Favorit!

2016-05-04 - Klockan - 13:50:00 - Publicerad i Allmänt
Har upptäckt en ny Marabou favorit, nämligen Saltade Mandlar! Såg dessutom att Marabou släpper ännu en ny smak Hallon & Choklad Fudge! ska bli spännande och testa den! Vilken är eran favorit?