bloglovin
bloglovin
bloglovin

BLOGGANDET!

2016-06-29 - Klockan - 16:56:00 - Publicerad i Allmänt
Hej allihopa! Tyvärr så har bloggandet stått stilla lite under den senaste veckan lite typiskt då min blogg gick väldigt bra, men internet har strulat och jag har varit väldigt upptagen! Jag har sålt av massa saker och tjänat in bra pengar på det! Saker som bara liksom ligger och inte används och som jag hittat nere i vårt förråd. 🙂 annars så har det inte hänt så himla mycket förutom dom vardagliga sakerna.

IKEA.

2016-06-24 - Klockan - 08:07:00 - Publicerad i Allmänt
Häromdagen så körde jag min första långa tur med bilen sen jag fick körkortet det blev en tur till Ikea inte så jätte långt men är nöjd över min körning! Var jätte kul! Köpte bland annat lite handdukar, lite mer barnsäkerhets grejer kollade lite hyllor åt sonens rum osv. Det är ett tag kvar tills vi flyttar men det närmar sig hela tiden vi längtar! Ska bli så himla kul och få inreda det nya hemmet! 🙂

THROWBACK!

2016-06-20 - Klockan - 22:31:00 - Publicerad i Allmänt
Sitter här och går igenom massa gamla bilder som jag har på datorn! Måste verkligen börja rensa snart för jag har jätte många dubbletter på allting och så är hårddisken snart full! Hittade i alla fall denna bild! Så himla söt! Minns han så här liten som om det vore igår! Det är lite farligt och gå igenom massa bebis bilder det får ju en nästan och längta efter en till, ett syskon! :)