bloglovin
bloglovin
bloglovin

Semestern Förra Året & Semestern detta år.

Semestern förra året så var vi i Karlstad och tillbringade jag tror det var en vecka där, Det är därifrån bland annat dessa bilder kommer ifrån! Hugo var bara 3 månader på bilden så stor skillnad från nu! Tänk att han har varit så liten! Eftersom han var så liten så kunde vi inte hitta på så mycket mer en att åka runt och kolla på affärer och vara nere på stan och ta mysiga promenader runt Karlstad och hamnen. När han sov så passade vi på och åka båt och bada, och jag fick för första gången åka ring i vattnet! Vilket var super kul men läskigt och vattnet var iskallt! haha.

Denna semester har vi inte gjort så mycket. När killen fick sin semester så var vi mest hemma och packade och sen kom ju flytten så vi flyttade och packade upp. Vi har hunnit gått på Bio en gång i alla fall, men vi har inte hunnit bada en och det måste jag verkligen göra i alla fall en gång i sommar så sonen också får göra det! Sen så har vi gått massvis med promenader och lekt ute med sonen, det är så kul nu när han går och upptäcker nya saker hela tiden. Han kan sparka boll nu lite och även rita med pinnar i sandlådan, men mest gillar han och springa ifrån oss och utforska själv så vi får springa efter haha. 


Kommentarer
Postat av: Ljuva Julia

Vi har inte gjort mycket den här semestern. Förra semestern var hemsk dock, då jag och min man var hemlösa i en månad och soffsurfade... så hemskt.. Nu är det härligt att inte göra något.

Svar: Oj vad tråkigt och höra! :/ förstår det! bra att det löste sig! :)
Annsoh - Mamma & Gift

2016-07-28 @ 11:49:53
URL: http://ljuvajulia.se/
Postat av: MALIN

Vilka härliga bilder! Oplanerad och lugn semester är också bra :) Kram

2016-07-28 @ 23:23:04
URL: http://malinkirstine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback