bloglovin
bloglovin
bloglovin

BÄSTA DAGEN I MITT LIV! - KÖRKORT!

Okej, tänkte skriva lite om mitt körkort! Jag gick en intensiv utbildning på körskolan jag valde, och mening var att vi skulle klämma in allt på en månad, så det gjorde vi. Var rätt så dyrt för jag tog det på en av Sveriges bästa körskolor! och sen så behövde jag lägga till lite extra körlektioner osv! Eftersom jag aldrig kört tidigare. Men det var så värt det! För man lägger ju bara ut den summan en gång i livet sen så har man ju sitt körkort hela livet! Dessutom var det så långa mellan rum mellan teorin proven och körprovet, så därför drogs det även ut lite.

Men i början av Juni lyckades jag med teorin och var tidigare redan godkänd i körprovet, så jag fick mitt älskade körkort!Vilken glädje! vilken känsla! Jag ringde min pappa och han skrek grattis i telefonen och hurrade o berömde osv! möte sedan upp min kille och sa att jag inte lyckades, haha! Vi gick tillbaka mot bilen och pratade om att jag skulle plugga extra hårt till nästa gång, men sen när vi lastat in vagnen och satt Hugo i bilen så visade jag han pappret! och han blev jätte glad lyfte upp mig och gav mig en stor kram med kyssar! haha! Han gjorde samma sak åt mig, för några år sen när han fick körkortet! Känslan av och hämta ut körkortet och se det vilken glädje!

Rekommenderar er alla och ta körkort! det är så himla skönt och kunna vara självständig och kunna ta sig vart man vill! Det är ett stort plus när man söker jobb också! Misslyckas du första gången på teorin så ge inte upp gör det igen, samma med körprovet det är aldrig försent!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback