bloglovin
bloglovin
bloglovin

ATT VÅGA SLÄPPA TAGET!

Hallå allihopa! Idag tänkte jag ta och skriva av mig lite som jag brukar göra om kvällarna men denna gång ska det handla om Kärlek, Hur förhållanden kan se ut och om att våga släppa taget.

Det finns så otroligt många som lever i ett förhållande där dom inte ens älskar varandra. Vissa är olyckliga, inte kära längre men ändå inte kan släppa taget om varandra eller ta det steget, kanske är man rädd för och bli ensam eller undrar om man nånsin kommer hitta någon igen. Folk är rädda och släppa taget om sitt gamla liv, släppa den vardagliga vardagen som dom är så vana vid. Man kanske undrar vad man vore utan honom / henne, vart ska jag bo? eller ta vägen om vi skiljs åt. Vad ska barnen tänka och tycka , det är väl klart att barnen ska ha båda sina föräldrar tänker nån, Detta kan skrämma en och få en och stanna kvar i ett förhållande som man egentligen vill ta sig ur. Man kanske bråkar ofta, är trötta på varandra och känner ingen tillit.

Att släppa taget är kanske det vi människor har svårast att hantera. Särskilt svårt har vi att släppa taget om dom vi älskar och håller kär. Vi håller alla hårt i dom vi älskar, ibland på ett kontrollerande sätt som kan blir negativt. Men vi måste förr eller senare släppa taget. Ibland händer det inte förrän personen dör eller då den andra personen väljer och avsluta relationen och man måste gå vidare. Du har ingen rätt att äga någon människa, och du har ingen rätt att på något sätt kräva att någon ska stanna kvar hos dig bara för att du behöver det och inte vill bli lämnad. Du kan önska och hoppas att personen stannar, men inte mer, du äger ingen annan än dig själv.

Innan du gör ditt val, Tänk tillbaka på ditt förhållande, varför ni blev tillsammans, varför ni är tillsammans fortfarande, kan ni ändra på något i ert förhållande positivt / negativt, Vad för känslor har du för den personen, kommunicerar ni bra eller grälar ni ofta, och i såna fall om vad? går det och ändra på.

Om du lever i ett väldigt olyckligt förhållande av någon anledning, men inte riktigt vågar släppa taget för att du är rädd, kom ihåg Ibland kan det vara det bästa du gjort! Att släppa taget om personen även fast det är svårt! Du kommer att klara dig bra. Det blir bättre för varje dag som går. Spekulera inte längre i gamla saker och gamla tankar. Du kommer inte att få några svar. Det som händer är att du spiller tid och energi på något som inte du kan påverka. Våga ta steget och börja ett nytt kapitel i ditt liv. Det kan ta ett tag innan du ser det positiva med och lämna eller så kanske du ser det direkt och om inte, så en dag kommer du att se det där ljuset och glädjen av och stå på egna ben och känna dig starkare en nånsin. Du kommer tänka tillbaka och tänka Yes, jag klarade det!  Låt det ta tid om du behöver det!

Jag hoppas detta har varit till någon hjälp för någon där ute! Ni är alla starka, oavsett fall ni väljer och släppa taget eller om ni väljer och jobba på ert förhållande och kanske till och med lyckas rädda det. En sak som jag tycker är viktig är att man är lycklig i sitt förhållande och känner att man vill vara tillsammans med den personen för att man älskar den, Jag vill vara den personen som lever lycklig med sin partner, den personen jag kan säga Jag älskar dig till och verkligen mena det och stå för det till 100%! Jag vill kunna säga Ja! och verkligen mena det till hundra procent när mina barn frågar om jag verkligen älskar deras pappa. Jag vill inte vara en av dom personerna som känner sig fast eller låst i ett förhållande eller lever i ett olyckligt förhållande. Tack för mig! XOXOKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback