bloglovin
bloglovin
bloglovin

ÄR MOBILEN VIKTIGARE EN DITT BARN?

Häromdagen när jag var ute, så gick jag förbi en park och där satt det en kvinna med sitt barn på en filt på gräsmattan. Kvinnan var helt inne i sin telefonen, hennes son på kanske 3år försökte få hennes uppmärksamhet för han ville visa henne något, jag ser hur han ropar mamma och säger att hon ska kolla men hon är bara tyst och glor ner i telefonen. 

Jag närmar mig och kommer strax gå förbi dom, Sonen sätter sig bredvid sin mamma och petar henne på armen och säger Mamma, kolla. Då skriker hon till och säger Nej! Ser du inte att jag är upptagen! Hennes son blir tyst och vänder sig om och går en bit bort och sätter sig på gräsmattan och leker med någon pinne vad det ser ut som. 

Detta gör mig så himla upprörd! Vadå? Så du har inte tid och kolla vad ditt barn vill visa dig? Så du är för upptagen och kolla ner i mobilen och surfa!? Varför skaffar ens denna människa barn om man inte ger sig tid till barnet! Och det är väl ännu viktigare och hålla koll på barnen utomhus och inte bara sitta vid mobilen! Jag tänkte gå fram o säga något men gjorde ändå inte det, det skulle nog blivit bara värre och hon såg redan sur ut och var inte på bra humör. Jag tror även fler tänkte säga något för alla runtomkring kollade på dom. Förstår inte varför man ska skrika på sitt barn, usch. Stackars barn. Tycker det är så tragiskt att mobilen nu för tiden är mer intressant en själva livet, en ens barn. Man missar så mycket! Att mobilen går före ens barn är bara oacceptabelt! Folk måste lära sig lägga ifrån telefonen och prioritera det som är viktigast!


Kommentarer
Postat av: Susaan

Fy vad tråkigt. Håller helt med dig, mobilen är inte viktigare. Man bör tänka om ifall det är så.

2016-07-09 @ 22:28:57
URL: http://susanas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback