bloglovin
bloglovin
bloglovin

Nutrilett Diet VLCD - Dag 19

2016-07-31 - Klockan - 12:39:00 - Publicerad i Allmänt
Hej allihopa! Först och främst vill jag tacka för alla fina och peppande kommentarer jag fått nu under dagarna då jag berättat att jag går på pulver. Sen så vill jag passa på och säga att jag mår mycket bättre och det hjälpte med vila och mycket vatten! Problemet var att jag druckit för lite så därför mådde jag så dåligt häromdagen! Tack för ert stöd!

Idag är vi inne på Dag 19! Bara 2 dagar kvar tills klar är ''klar'' och tills jag gjort 3 veckor! känns som dom här 2 sista veckorna gått jätte fort efter att man hade kommit förbi den första jobbiga veckan! Jag har dock stått still nu i 2 dagar på samma vikt, lite tråkigt men det kan vara för att jag inte varit ute och rört mig så mycket. Ska ta en promenad idag lite senare! vi skulle varit på Malmamarknaden igår men det var så dåligt väder med ös regn och åska så vi stannade hemma. Det är ju marknad idag också så vi kanske åker dit då vädret är mycket bättre idag! Vi får se! 
 
Jag känner mig så peppad till och nå 21 dagar på dieten! 3 hela veckor på bara shakes trodde aldrig jag skulle klara det! Men nu är frågan om vad jag ska börja äta sen! Jag har kollat runt lite på nätet och Youtube den senaste tiden och jag vill verkligen börja äta nyttig och bra mat, blev så inspirerad av ett youtubeklipp igår som handlade om varför man skulle bli vegetarian, så jag är jätte sugen på och bli det nu! Jag tror faktiskt jag skulle kunna offra bort, kebab pizza, hamburgare och korvstroganoff för och bli vegetarian, det låter helt sjukt nu för så skulle jag inte sagt för 1-2 veckor sen men efter att ha forskat och kollat många videon så funderar jag på och prova äta bara vegetariskt en månad och se vad jag tycker om det. Innan det så var jag inne på och börja äta Lchf när jag var klar med dieten!
Vad tycker ni om det? Hoppas ni får en bra Söndag!

Nutrilett Diet VLCD - Dag 17

2016-07-29 - Klockan - 12:32:00 - Publicerad i Allmänt

Hej allihopa! Idag är vi inne på dag 17 av dieten. Igår kväll så tog jag en 5 km promenad och idag när jag vaknade mådde jag skit. Kände mig hur yr och svag som helst och trodde seriöst att jag skulle svimma så jag tog en shake och drack två stora glas vatten jag misstänker att det kan ha varit promenaden igår som ställde till det eller så kanske det berodde på att jag låg och drog mig lite i sängen. Jag mår lite bättre nu i alla fall känns som huvudet klarnat till lite och jag är inte lika yr bara jag inte gör plötsliga och hastiga rörelsen så känner jag inte av något. Funderar på om jag ska ta en extra shake idag bara för att eller om det hjälper om jag dricker mycket vatten för jag drack inte så bra igår. Så det kan ju vara det som påverkade idag också! Får kämpa på! Det är ju bara 4 dagar kvar tills jag fullföljt dieten och tills jag gjort 3 veckor som man ska! 👏😀 sen får jag ju äntligen äta vanligt igen eller byta ut måltider!


Nutrilett Diet VLCD - Dag 16

2016-07-28 - Klockan - 15:44:36 - Publicerad i Allmänt

Idag när jag vaknade och vägde mig så hade jag nästan gått ner ytterligare ett kilo! Vilket gjorde mig väldigt glad för jag var ute och gick en lång promenad! Men jag har fortfarande 6-7 kilo kvar och gå ner tills jag nått mitt mål. Funderar på och gå ner lite extra eftersom man lägger på sig sen vätska och massa saker när man börjar äta igen. Jag ska verkligen trappa upp ätandet sen försiktigt. Just nu känner jag att jag klarar mig på Shakes ett bra tag till, det värsta är och vistas omkring folk som äter mat och när man känner lukten av nylagad mat brukar då gå ifrån med en flaska vatten haha.

På kvällarna fantiserar jag om mat och försöker tänka ut vad jag ska börja äta, funderar på och börja äta efter Lchf. Det fanns så grymt goda recept! Dom senaste dagarna har jag varit sugen på Tonfisksallad eller räksallad / räkmacka. Så sjukt gott och det var hur länge sen som helst jag åt det så jag funderar att efter när trappat upp ätandet igen så ska jag fira med en smörgåstårtbit eller en räkmacka med ägg osv. Förövrigt mår jag väldigt bra och det känns skönt och bara gå på Shakes och rensa ur kroppen efter all skräpmat och skit jag har utsatt den för.