bloglovin
bloglovin
bloglovin

Nutrilett Diet - Dag 2.

2016-02-26 - Klockan - 12:37:00 - Publicerad i Nutrilett Diet
Idag är jag inne på dag 2 av Nutrilett Dieten. Har börjat igen, för er som undrar vad som hände sist när jag körde så blev det ju julafton och nyår så jag kände att det sket sig. Men nu tar vi nya tag! Är inne på dag 2 som sagt och tänkte köra först 3 veckor och se hur det går och om jag mår bra så fortsätter jag! Känner mig lite svag och ostabil i kroppen men det går nog över, den första veckan är ju värst! Första dagen gick fort och bra, inga konstigheter bara hunger.

Jag känner att bloggen står still lite nu, är inte lika aktiv men det är bara för att det inte händer så mycket, dagarna ser mest detsamma ut.

Öppna Förskolan & Bvc!

2016-02-25 - Klockan - 16:01:00 - Publicerad i Älskade Barn
Idag var vi på öppna förskolan och Bvc! Han väger nu 11kg och är 74cm lång! 👍😌 så stor han börjar bli!! Om 2 dagar är han 10 månader och snart är det redan 2 månader kvar till 1 år! tiden går för fort!! Våran lilla bebis!! Kunde inte tro mina ögon när jag såg honom sitta där på golvet själv på förskolan, han såg så himla mycket större ut en när man ser honom sitta på golvet hemma! Satt på en gung häst gjorde han också utan problem! 👍😌

VILL DU BLI VECKANS YOUTUBER? ANMÄL DIG!

2016-02-24 - Klockan - 11:49:00 - Publicerad i Video Inlägg
Jag har kört igång med något som jag kallar Veckans Youtuber! Så har ni ett Youtube konto, så anmäl er i denna video! Meningen med detta är och lyfta fram dom där guldklimpen som ligger och gömmer sig och som inte alltid syns så mycket!