bloglovin
bloglovin
bloglovin

Lyx Torsdag!

2016-12-15 - Klockan - 20:11:35 - Publicerad i Allmänt

När ens kille överraskar med tårta som han köpt med sig efter jobbet, Då tackar man inte nej! 😋🍰


SÅ GOTT OCH ENKELT!

2016-12-14 - Klockan - 20:08:00 - Publicerad i Allmänt
Hej på er!! Tänkte passa på och skriva ett litet blogg inlägg! Vi är friska nu här hemma, vilket är jätte skönt! Den där dagen med magsjuka var verkligen inte rolig, det var flera år sen jag var magsjuk! Skönt att det är över! Annars har det inte hänt något speciellt, vi har tagit det mest lugnt. Dock så börjar jag stressa lite inför jul med julklappar och outfits! Outfiten vi tänkte köpa till våran son va slut o det gick inte beställa, har ingen aning om vad jag ska ha på mig och vet inte heller om det jag beställer kommer hinna komma fram men det hoppas jag! Är ju en vecka kvar! Det där med julklappar ska vi inte ens prata om! Vad ska man ge alla? Vad har ni köpt?

Får sitta och kolla nu ikväll om jag hittar något! Slängde ihop något snabbt och äta till oss, och det blev köttbullar med mos och broccoli! Så gott och enkelt! Hoppas ni får en trevlig kväll!

MAGSJUKA FAMILJEN.

2016-12-10 - Klockan - 18:57:00 - Publicerad i Allmänt
Först och främst vill jag bara säga ursäkta för jag inte skrivit något inlägg idag, jag har blivit magsjuk och har inte haft ork eller ens använt telefonen idag förens nu. Det bra nyheterna är att våran son är frisk, och att han bara spydde en dag så han har kunnat ätit smått igår och även idag. Det tråkiga är att jag och killen blivit magsjuka istället. Jag har spytt sen 17:40 igår, har varit jätte jobbigt o haft så ont i magen av och behöva ta i så mkt. Det börja med att jag kände mig illamående men det gick aldrig över vilade ett tag i sängen men kände att jag behövde gå o spy o där o då började allting, killen mådde bra hela kvällen fram till midnatt det var då tydligen det satte igång hos honom så vi båda har vaknat o spytt en gång i timmen nu hela natten. Vi har inte spytt något mer idag i alla fall vilket är tur, det gick över ungefär vid 10:00 tiden i morse, vi båda spydde några gånger på morgonen men nu inget alls! Bara druckit vatten idag o lite blåbärssoppa tror inte jag får i mig något annat, även fast jag är hungrig så är jag rädd för och spy så vill inte ta risken. Usch! Vilken kväll och natt det varit, fick reda på idag att Liam vann Idol! Grattis till honom, jag tyckte han var bäst! Kände nästan på mig att han skulle vinna! 🙂