bloglovin
bloglovin
bloglovin

Nutrilett Diet VLCD - Dag 22.

2016-08-03 - Klockan - 09:16:40 - Publicerad i Allmänt

Nutrilett Diet VLCD - Dag 22 = 3 veckor & en dag! Igår hade jag gått på Nutrilett VLCD i 3 veckor!! Så himla nöjd och stolt över mig själv! Men som jag skrev förut så tänker jag nog köra 1-2 veckor till men lägga till en måltid nu om dagen som sallad, soppa osv. Igår när jag kollade vågen så hade jag en viktnedgång på 8,2 kg och idag när jag vaknade på dag 22 så hade jag en viktnedgång på 8,5 kg!! Så jag går fortfarande ner och känner mig motiverad och fortsätta dessutom så mår jag ju bra men jag ska försöka trappa upp ätandet nu med mat. 👏🙂 Jag vill gå ner minst 5 kg till för det är mitt mål men lite extra skadar ju inte!


Organix Finger Foods!

2016-08-02 - Klockan - 09:17:02 - Publicerad i Allmänt

Jag vet inte om jag har tipsat om detta förut men jag vill verkligen rekommendera dessa kakor! Finns i banan och jordgubbe smak, sonen älskar dom! Jag har sett att Organix har mycket fler produkter i affärerna bland annat ringar,chips som ska definitivt testas! 🍪🍓🌱


Nutrilett Diet VLCD - Dag 20

2016-08-01 - Klockan - 09:37:26 - Publicerad i Allmänt

Idag är vi inne på dag 20 av Nutrilett Diet VLCD! Känner mig så sjukt stolt över mig själv! Och vågen har äntligen rört på sig efter att ha stått still på samma vikt i två dagar! Nu har jag fått en viktnedgång på 8,2 kg på dessa 20 dagar! 👍😀 Jag tror jag faktiskt ska fortsätta en vecka till eftersom man kommer gå upp lite när man äter och jag har inte nått mitt mål en jag vill gå ner ungefär 5 kg till.

Så här såg det ut i morse jag drack min shake framför tvn och sonen drack sin välling så kollade vi på barnprogram tillsammans! Mysigt!