bloglovin
bloglovin
bloglovin

Påsken I Karlstad!

2016-04-01 - Klockan - 15:01:00 - Publicerad i Allmänt
Hej allihopa! Över påsken så var vi i Karlstad! Vi åkte på fredagen och kom hem på måndag kväll! Vi hade det super mysigt och trevligt! Känns alltid trevligt och komma dit! Alla är så trevliga och snälla! På fredagen så var vi i alla fall hos killens pappa, eller ja det är där vi sov över under alla dagar vi var där. Så hela fredagen umgicks vi med dom och spenderade tid där och åt middag var oxfile och massa gott! Sen på lördagen så åkte vi till killens mormor och hans mamma och spenderade tid med dom och andra släktingar! Var jätte trevligt! Vi åt smörgåstårta och någon påsk tårta som dom hade gjort! och efter det så drog vi tillbaka till hans pappa och spenderade tid med dom. Sen på söndagen så var vi bort bjudna till Hugos gudmors föräldrar som firade 50 år som gifta, så vi alla drog ut på resturang och åt! Var jätte trevligt! träffade mycket nytt folk och det var första gången även Hugo åt ute på resturang! Men det gick verkligen jätte bra! Fick äta första gången Lamm. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, det funkar men det är nog inget jag vill äta igen då det smakade väldigt annorlunda! Tyckte det smakade olika på varje ställe av köttet, bästa sättet och beskriva köttet är nog en översaltad kassler. Till efterätt tog vi en bit citron paj, den var super god! Efterråt så gick vi runt i en stor park där och kollade på djuren där, fanns som ett mini zoo med grisar, getter osv! hur mysigt som helst!
 
Haha vet inte riktigt om jag ska skriva ut detta men, killens syskon busade med varandra och det slutade med att hans bror ramlade och föll ner i hund skit! haha. alltså vi alla skrattade så mycket. Han trodde det bara var lera, så när dom började åka iväg med sin bil så stanna dom helt plötsligt framför oss och vevade ner rutorna, för det stank hundskit i hela bilen och han var tvungen och ta av sig jackan! haha. stackarn! Resten av kvällen spenderae vi med dom, och sen på måndagen så drog vi till killens mamma och grillade och åt kyckling och pratade och hade det trevligt och efter det så åkte vi hem!
 
Påsken var super bra och trevlig, och vi har hunnit gjort så himla mycket under bara en helg! :) Det kändes faktiskt tråkigt och åka tillbaka till lilla Eskilstuna denna gång, efter en sån här toppen helg!