bloglovin
bloglovin
bloglovin

Diet Update - Dag 1

2015-11-30 - Klockan - 18:34:00 - Publicerad i Nutrilett Diet
Okej! jag tänkte skriva lite hur det går med första dagen på Nutrilett Dieten hittills. Jag har nu varit utan mat i 20 timmar, jag åt senast i går '' söndag'' någonting vid 22:00 tiden då åt jag en glass och idag har jag inte ätit något förutom shakes '' diet påsarna '' och vatten.

Hur jag mår just nu är att jag känner mig hungrig, och jag känner mig rätt svag och lite yr, men det är ju väntat man kan må dåligt dom första 3 dagarna eller första veckan innan det jämnar ut sig och innan kroppen vänjer sig och ställer in sig på det låga intaget. Känns nästan som när man har lågt järn brist i kroppen, känner igen känslan då jag hade så när jag var gravid och fick äta järn tabletter. Men jag ska nog klara av det.

Killen höll ut tills han kom hem från jobbet, då tog han en lussebulle och nu står han och lagar makaroner med falukorv, och det gör inte min hunger känsla bättre. Jag har aldrig viljat ta en falukorv bit i hela mitt liv så himla mycket som jag gör nu, vill bara äta en bit. Men det är som sagt suget efter något som talar. Jag tänker inte ge mig denna gång. Jag har testat Nutrilett tidigare och det längsta jag hållit ut är 3-5 dagar innan jag brutit det och börjat äta något, denna gång ska jag hålla ut och köra på! Känns lite jobbigt att jag är själv i det här, vi skulle ju va ett team och peppa varandra. Men så blev det inte det är jobbigt att jag nu ser folk äta saker runtomkring mig, jag vill ju också äta men jag ska nog klara av det här. Jag vill ju som sagt gå ner i vikt och mitt mål är och gå ner 12 kg! Jag har 2 st shakes kvar och ta mer ikväll sen så får jag hålla ut och vänta till imorgon!

Rabattkodsidor.se

2015-11-30 - Klockan - 15:39:00 - Publicerad i Allmänt
Jag hittade denna super bra sida där det finns olika rabatt koder! En Rabatt kod jag hittade och som passar perfekt nu är för nutrilett man får alltså 10 % rabatt på hela köpet! Om du köper något därifrån så skriver du i slutet in nutrilett10 så får du 10 % rabatt på hela köpet. Vilket passar perfekt nu när jag börjar min Nutrilett diet! Kanske funderar även ni på och börja då måste jag verkligen tipsa er om denna rabatt! Det finns självklart flera olika rabatter på sidan så gå gärna in på Rabattkodsidor.se och kicka runt bland alla rabatter som finns där!

Nutrilett Diet - Dag 1.

2015-11-30 - Klockan - 11:29:00 - Publicerad i Nutrilett Diet
Idag Kör Vi! Idag kör vi igång med nutrilett Diet! Jag och killen kör tillsammans och vi börjar båda två idag! Då kan vi peppa varandra och så slipper vi båda två bli sugna på sötsaker och mat eftersom ingen av oss äter! Jag vill tappa några kilon efter graviditeten, så därför tänker jag nu köra på Nutrilett Dieten! Jag tänker köra 1-2 månader från och med idag. Så följ gärna min viktnedgång!
 
Mina mål är och gå ner 12 kg! Jag skulle inte kalla mig själv jätte tjock, men jag har ju kvar lite av graviditets magen så den vill jag bli av med, Eftersom jag inte har tid och träna och springa på gym med en 7 månaders så  tycker jag att denna diet passar mig och att jag har tid och motionera och gå promenader. Det passar mig väldigt bra. Det som är viktigt med Nutrilett dieten är att man ska dricka mycket vatten och hålla jämna tider när man ska ta pulver påsarna. Motion är bra, då ökar man förbränningen och bränner kalorier man skyndar på viktnedgången.
 
Jag kommer skapa en Katergori som heter Nutrilett Diet, där det endast kommer stå hur det går med viktnedgången och hur det går med Dieten. Kommer lägga upp bilder och massa före och efter. Så kommer skriva även mycket om detta nu i bloggen. Följ gärna min viktnedgång! :)