bloglovin
bloglovin
bloglovin

Han är HÄR!!

Bloggen har varit lite inaktiv dels för jag har viljat fokusera helt på mitt barn, och inte haft en dator och det är ju inte så roligt och blogga från mobilen, men nu har jag köpt en bärbar och kommer kunna vara 100% aktiv igen!!

För 2 månader sen så tittade världens finaste bebis ut! Det blev ett litet aprilbarn, nästan ett maj barn som jag! ;) 4 dagar övertid gick jag men det gjorde absolut ingenting man längtade bara mera! tänkte skriva en förlossning berättelse sen! :) föda var inte så farligt som jag trott, tyckte smärtan efteråt var värre eftersom jag blev sydd. Hade världens finaste man som stöttade och verkligen fanns där o och tog hand om mig, har aldrig sett honom så bra förut och kärleksfull haha. Bästa älsklingen! så glad att du fanns vid min sida.

Jag som inte hade nån barn vana förut och aldrig hållit i ett barn, det var stort. Få se första andetaget, höra första skriket och få känna den där lilla kroppen som lägger sig på mitt bröst. wow. det var helt magiskt! så perfekt. Min man och jag kollade på varandra tårögda och kysste varandra och sedan kollade ner på bebisen igen, tror att ingen av oss riktigt kunde förstå att vårt lilla älskade barn äntligen var här.

Det blev en liten prins som va 50 cm lång och vägde 3575g.

(OBS) Den här bloggen är jag inte aktiv på så följ mig på Nouw.com/Annsoh eller instagram annsoh94


Kommentarer
Postat av: Lina

Åh så söt!

2015-10-15 @ 21:28:24
URL: http://linabeckman.blogg.se
Postat av: Cassandra Haraldsson

Åh så söt!!

2015-10-17 @ 16:39:59
URL: http://sensor.blogg.se/
Postat av: Pauline

grattis!! himla söt :)

2015-11-05 @ 10:04:19
URL: http://lillafrokenhurtig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback