bloglovin
bloglovin
bloglovin

3 Månaders Vaccinationen!

2015-07-27 - Klockan - 16:43:00 - Publicerad i Älskade Barn
Snart är det dags för 3 månaders Vaccinationen! lite nervös är man! tycker så synd om våran lilla kille som inte vet vad som väntar! man har ju läst så mycket på internet om folk som avstår från det pga alla biverkningar som kan komma, ja tycker dock vaccinationen verkar vara bra den har ju många fördelar också och skyddar mot många bra saker! och den vanligaste biverkningen verkar vara feber dom andra biverkningar kan ju inte vara så vanliga. Dom som folk anser vara farliga osv.... usch. jag hoppas verkligen inte våran lilla kille blir dålig av sprutorna.

Tunapark!

2015-07-07 - Klockan - 16:29:00 - Publicerad i Allmänt
Hallå där bloggen! kom precis hem från Tunapark. Vi passade på och handla lite mer kläder till sonen, han växer ju så fort! så nu har han kläder för 2 månader framåt också! ;-) själv så handlade jag lite mer underkläder och killen köpte nya badbyxor! så nu ska vi äntligen ta första doppet för i år! få se om vi hinner med det idag eller om det blir nån gång nu i veckan! :)

UTOMLANDS!

2015-07-01 - Klockan - 13:03:00 - Publicerad i Allmänt
Gud vad härligt det ser ut med allt folk som åker utomlands! Så fina platser och så fantastiska bilder folk tar! Nästa år är det förhoppningsvis äntligen min tur!! eller ska jag säga våran tur, åka utomlands tillsammans som en familj! Jag,killen och vårt barn! Det ska bli så kul! och då är även vårat barn 1,5 år gammal! Vi planerar på och åka utomlands nästa sommar eller nästa höst! Få se om det bara blir vi eller om det blir några fler som hänger med! Ska i alla fall bli spännande och jätte kul, hoppas verkligen det blir av! Även om jag är flygrädd.

Ställen jag vill åka till är Grekland, Italien, Paris, Karibien, Thailand, Gran canaria & mm så klart! men man kan ju börja med dessa! haha. Oh, jag vill verkligen resa och se världen! smaka ny mat och uppleva nya saker och se nya ställen!