bloglovin
bloglovin
bloglovin

God Jul!

2015-12-23 - Klockan - 22:14:28 - Publicerad i Allmänt
Hej alla läsare! I fall jag inte hinner blogga något imorgon så vill jag önska er en God Jul! Och ta vara på varandra! Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp med sonen, och julklapps handlande slagit in julklappar och åkt lite överallt och handlat. Det är mycket nu inför jul! Tänk att det redan är jul imorgon tyvärr känns det inte riktigt som det eftersom vi inte har någon snö vilket är synd! Men man får göra det bästa av situationen! Vi handlade i alla fall en julgran! Det var ju ett måste! Det är ju Hugos första jul klart han måste få uppleva en julgran då och klart man måste ta kort när han sitter brevid granen och julklapparna och träffar tomten imorgon! Ska bli så roligt och se hur han reagerar åt tomten! Det tog lång tid för oss och bestämma hur lång julgran vi skulle ha haha, vi blev faktiskt lite osams eftersom vi inte kunde bestämma oss först! Vi stog säkert och jag skojar inte utan vi stog och kollade säkert 20-25 min innan vi bestämde oss haha! Vi bestämde oss för den största i alla fall eftersom vi kommer ha den varje år och klart våran lilla grabb ska växa upp med en stor gran! 😊 Godjul på er i alla fall, jag slänger upp ett inlägg imorgon ikväll fall jag hinner nu ska jag fortsätta äta Alladin ask och mysa med familjen och se på Bingolotto! Födelsedags Firande!

2015-12-20 - Klockan - 07:42:48 - Publicerad i Allmänt
Godmorgon allihopa! Igår så var vi bort bjudna till min bror och hans tjejs familj där vi firade honom och min pappa samtidigt, alltså Hugos Morfar och Morbror! Var jätte trevligt! Innan det så åkte vi tidigt på morgonen till Västerås och gick runt på Erikslund, det där köpcentret där dom har massa butiker. Vi gick bland annat in på Ikea där jag passade på och handla lite förvaring åt mig själv och lite annat! Dom hade jätte fina julgranar som vi tänkte köpa men eftersom Hugo nästan kryper nu så valde vi skippa julgran iår för han skulle nog komma åt den och tyvärr riva ner den så nästa år kör vi till! Då kan han ju vara med och klä granen och förhoppningsvist förstår att han inte får röra eller ta ner granen! Så det blir nog jätte bra. Efter Ikea och Västerås så åkte vi hem vi hann bara vara hemma en timme innan vi skulle åka bort på födelsedagsfirandet så fanns ingen möjlighet och blogga tyvärr igår! Så jag passar på och slänger upp ett inlägg nu! Hoppas eran helg varit bra! Trevlig Helg!

2015-12-18 - Klockan - 21:59:00 - Publicerad i Allmänt
Vill bara önska er alla läsare en Trevlig Helg och tacka för denna vecka!
Tack så mycket för att ni finns och skriver så fina kommentarer, och vill även tacka alla nya läsare som dykt upp på bloggen, vi blir fler och fler och jag blir så otroligt glad och det är så kul och se att statistiken bara går uppåt och att vi slår varje dag ett nytt rekord med besökare! wow! Tack så mycket till er alla! Jag <3 Er! #Besöksrekord!