bloglovin
bloglovin
bloglovin

Idag gick han över till ..

2015-08-30 - Klockan - 15:38:00 - Publicerad i Inköp / Shopping

Idag så gick lilla H över till den stora flaskan, nu är det 180 Ml som gäller varje gång han ska äta. Han smakade för första gången Äpple juice och han tyckte det var jätte gott! Hela han sprattlade till och så gav han så många leende och fick lite brain freeze, för den kom direkt ut ur kylskåpet! haha. Imorse så gick jag upp 20 över 6 för och gå in till tvättstugan och fortsätta torktumla mina kläder för allting hann inte bli torrt igår! elen stängs ju av nere i tvättstugan 22:00 och man får bara tvätta 3 timmar. så jag tvättade från 07:00-10:00. Sen efter det åkte vi och pantade * vi hade samlar på oss massa pant eftersom vi dricker så mycket dricka, hehe * och sedan åkte vi till willys där vi köpte lite frukost och lite mer mat till oss.

Passade på och köpa en bitring och en napphållare för lilla gubben är expert på och slänga iväg sina! ;)


Ikea!

2015-08-29 - Klockan - 18:04:00 - Publicerad i Allmänt

Hej allihopa! Kom hem för ett tag sen. Nu satte jag mig ner vid datorn och tänkte börja skriva lite hehe. Lilla killen ligger just nu och sover han däckade när jag håll på och matade honom, han var så himla trött efter att ha åkt bil så mycket idag. Vi gick upp ungefär halv 10 och sedan drog vi iväg till Västerås och gick på IKEA. Köpte en lekmatta och lite andra saker. Sen efteråt så tog vi oss en tur till Willys och där handlade vi blöjor och äpplejuice och äpplemos och lite annat, som lilla gubben fick smaka på! Han är ju 4 månader och det stog ju på burkarna att det var från 4 månader så vi tänkte det kunde va kul för honom och smaka! En så länge har han bara smakat äppelmoset och det tyckte han var jätte gott! och sprattlade med armarna och log! :) Killen köpte sist blöjor som hette nånting med pants, var typ som blöjbyxor man skulle få igenom båda benen i alla fall genom blöjan! och dom gilla vi inte! dom var ju hur krångliga som helst när man har ett barn som gillar och röra på sig! och så när man har lite bråttom, så åker dom även ner vid arslet. så vi handlade våra vanliga blöjor, han har ju gått över på 4 månaders blöjor nu så det var en helt annan förpackning!

Efter det så drog vi till ÖoB och handlade lite tvål, shampoo, tvättmedel osv sen så åkte vi hem. När vi kom hem så var det direkt och mata lilla gubben och byta blöja, sen så fick han smaka på äpplemoset och sen så fick han ligga och leka på sin nya lekmatta och det tyckte han om! Han är omöjlig nu försten och ha han liggande på rygg för nu rullar han sig själv direkt på mage! Känner mig sååå trött och slut i kroppen! och jag ska snart springa ner i tvättstugan och tvätta några timmar till 22:00 ikväll! suck! Så mycket och göra hela tiden. Ska försöka klämma in och äta också!


4 Månader!

2015-08-28 - Klockan - 13:20:00 - Publicerad i Älskade Barn
Igår vart våran sötnos 4 månader. Tänk vad tiden går snabbt! Han har utvecklats så mycket redan, fått sin egna lilla personlighet! Han är så duktig i allt han gör och han kunde inte haft stoltare föräldrar! Vart vi en går så får vi massa beröm över honom och hur söt han är. Så himla kul! Han är fullt frisk idag och febern är helt borta! Så himla glad över det! Lilla gubben kan nu sitta upp helt själv en kort stund, och han kan även ta sig framåt nu på mage!