bloglovin
bloglovin
bloglovin

VÄLKOMMEN VECKA 39!

2015-04-14 - Klockan - 13:17:00 - Publicerad i Graviditet
Har haft lite bloggpaus, då det har varit mycket och förbereda inför bebisen och så var vi borta över påsken i 3-4 dagar! Det är lätt att man glömmer bort bloggen nu den senaste tiden då det finns så mycket och göra, har ju tänkt blogga men så har jag glömt bort det eller så har något annat kommit i vägen.

Nu är vi i alla fall inne i vecka 39! helt sjukt vad tiden gått fort! mycket som hänt, dom senaste 2 barnmorska besöken har vi kollat om vårat lilla barn ligger neråt med huvudet och det gör den! fixerad och klar! tror vi gjorde detta i vecka 34-37 dom två besöken, så det var verkligen en lättnad och se det! det senaste barnmorska besöket så gick vi igenom min förlossningsplan och gjorde klart den, Killen och jag tar det lite som det kommer, det är nog bäst så! det var så härligt och göra ultraljud igen, så häftigt varje gång! dock var det inte som RUL ultraljudet då barnet är så stort nu så vi fick se huvudet och hjärtat, det var ändå så himla mysigt. Den här veckan har vi ett barnmorska besök, o nu i veckan kommer jag gå in i vecka 40! helt sjukt!! jag skulle lätt kunna göra om graviditeten, känns lite sorgligt att det snart är över. Kommer sakna magen och alla underbara rörelser, men jag kommer ju äntligen få ut mitt barn o se det i verkligheten och kunna krama om o pussa på det!! det kommer definitivt bli fler barn i framtiden, fast det kanske är lätt o säga nu har ju inte upplevt förlossningen än! men det är det vi/jag vill i alla fall 2-3 st barn, en av varje vill man ju ha! . :) annars så har jag mått bra, dom senaste dagarna har jag fått lite stickningar och mensvärk, och ibland så har det känts som mitt underliv ska ramla till marken haha eller att barnet ska ramla ner, lite läskig känsla. åh, jag längtar tills vårat lilla barn bestämmer sig för o komma ut, den kan ju komma nu när som helst, men den verkar verkligen trivas här inuti min mage. så ska försöka ta vara på sista tiden.

Min mage har verkligen blivit enorm! har märkt att den inte ser så stor ut ibland på bilder men i verkligheten så är den det!