bloglovin
bloglovin
bloglovin

EN STOR NYHET - JAG ÄR GRAVID.

2014-09-30 - Klockan - 12:50:00 - Publicerad i Graviditet
Det är mycket som hänt under all tid jag inte bloggat, det har verkligen varit svårt och hålla det hemligt. Jag tänkte börja blogga igen för ett bra tag sen men tänkte att jag skulle låta det gå längre och att vi skulle hålla det hemligt ett tag till. Man vill ju inte gå ut med det för tidigt och verkligen inte på en blogg.

Så tänkte i alla fall berätta den största nyheten som hänt sen jag tog en paus, som ni redan ser på rubriken. Jag är Gravid, det är helt sjukt! en sån otrolig känsla. det går inte beskriva. Livrädd,lycklig och fundersam på samma gång. haha. Även fast vi har vetat om det nu ett bra tag så känns det fortfarande overkligt. Det är några veckor kvar nu tills första ultraljudet och vi längtar så himla mycket! Jag tror inte vi har insett en att vi verkligen är gravida fören vi verkligen får se det på ultraljudet! Det känns helt sjukt och overkligt. haha.
Detta blir även mitt första inlägg om graviditeten nu så tänkte göra en kategori med Graviditeten, det känns rätt och skriva om graviditeten just på denna blogg eftersom jag haft den så länge och varit med mig sen jag var 15-16 år! så det ska bli jätte kul och skriva om detta steg på bloggen! Hela ens liv kommer ju förändras!