bloglovin
bloglovin
bloglovin

Brevet.

2014-10-03 - Klockan - 17:50:00 - Publicerad i Graviditet
Hej sötnosar. har inte gjort så mycket speciellt idag, startade dagen med och äta frukost blev Special K för min del & lite bravo juice! sedan så sov jag vidare nån timme, va otroligt trött i morse. antar att min trötthet sitter kvar fortfarande, illamåendet har nästan försvunnit helt känner knappt av det längre vilket är jätte skönt!

Fick ett brev från min Barnmorska, tog ju blodprov förut och det visade sig att jag har lågt järn i kroppen så ska börja ta nån Järn tablett som heter Niferex. Någon där ute som tar det? usch, jag som har jätte svårt och svälja tabletter. Räcker det inte med Graviditets vitaminerna haha. men men ska ta det i alla fall under hela graviditeten.

Inskrivning Hos Barnmorskan.

2014-10-02 - Klockan - 11:48:00 - Publicerad i Graviditet
Först & Främst
Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer jag fått & självklart för alla Gratulationer! Man blir verkligen jätte glad!

I fredas så var jag och killen i alla fall första gången hos Barnmorskan. Vi va på ett sånt där inskrivningsmöte som man gör, det gick jätte bra! vi fick en jätte trevlig barnmorska och hon verkar super bra! vi är jätte nöjda! Vi fick bland annat berätta om oss själva och så ställde hon frågor om graviditeten va planerad,hur det låg till med alkohol och om vi rökte så fick ja kryssa i massa på ett papper om min alkoholvana det senaste året och hur mycket ja druckit och hur ofta. sen efter det så kolla hon hur långt gången jag var och vi Bestämde tid för Ultraljud! Så himla kul! äntligen ska vi få se våran lilla bebis! vi fick även en till tid nästa vecka dit där det skulle bli mer prat och så ska jag lämna tillbaka ett papper som jag skulle fylla på hemma. Spännande. vet inte vad vi ska göra den här gången, så är lite nervöst men tror det är mest prat och om vi har frågor.

Fick även ta blodprov, haha. är inte rädd eller så men va lite obehagligt när dom behövde ta så mycket blod. Killen försökte leka kaxig och ville inte va med o se när ja tar blodprovet men då sa sjuksköterskan men va kaxig du är då, det måste du ju, du vet väl att vi gör ett större blodprov på papporna, så vi ska ta ett extra stort på dig. haha. vi alla skrattade. så himla trevligt folk på sjukhuset. just ja. När vi va klara hoss barnmorskan så fick vi massa broschyrer hem om rätt mat, och mamma / pappa bok typ, sen fick ja ett papper eftersom ja skulle gå till Blodcentralen och ta blodprov, men innan vi hitta dit så drog killen med mig till blodgivarcentralen! och där var de jätte mycket folk som va trötta och så var de jätte många som satt i såna där stolar där man får en pet flaska så ger man blod för en peng. Han hade alltså dragit med mig till fel! tur att ja inte hann sätta mig o att dom satte igång nått sånt på mig. blev väldigt nervös! så ja gick fram till en som jobba där o fråga om vi kommit rätt men vi hade kommit fel förvånade mig inte haha. vi skratta hela vägen till rätt avdelning efter det. ska aldrig lyssna på killen igen haha som sagt det är bättre om jag har koll. :) Men nu längtar vi i alla fall till Ultraljudet!
Här är en mag bild från 12:de september! :)