bloglovin
bloglovin
bloglovin

Dagens Skämt - Bästa låten ever!

2014-02-24 - Klockan - 14:54:00 - Publicerad i Musik & Videos
HAHA, alltså bästa låten jag hört på länge ..... not ... asg. Något i hans röst Skrämmer bokstavligen skiten ur mig. Sämsta jag hört!!

Im Back!

2014-02-24 - Klockan - 14:18:00 - Publicerad i Allmänt
Im back bitches!
Tog lite paus över helgen och gjorde så mycket annat, åkte bland annat till en affär med killen som jag aldrig hade varit i, även fast jag bott här hela mitt liv i eskilstuna så hade jag aldrig varit där! xD! haha var spännande och kul! sedan så rensade vi även vårat förråd! blev en stor hög som vi slängde mest tomma kartonger, kläder osv! ser i alla fall skit bra ut nu och man kan gå in och röra sig fritt!

Skolan idag gick jätte bra! fick endast 4-5 timmar sömn inatt, vetinte varför, har alltid svårt o vända tillbaka dygnet så var klarvaken till 3 ungefär, sedan vaknade jag mitt i natten, har ingen aning varför men det kan vara för att det var skottlossning vid oss i natt! såg det på tidningen i morse! man blir ju fan rädd! usch! somnade om efter 10 min i alla fall, så märkte inte av något i alla fall. Är stolt över mig själv som faktiskt gick och kämpade mig igenom hela dagen!
 
Nu är jag hemma i alla fall och äter pan pizza ska strax se nya walking dead avsnittet! :) 
btw: dagens blogg vinnare kmr ut sen ikväll 22:00!

WANTED!

2014-02-23 - Klockan - 19:17:00 - Publicerad i Wanted
wanted
wanted by annsoh featuring flower pots