bloglovin
bloglovin
bloglovin

Nattstad - Here i Come.

2013-05-27 - Klockan - 13:58:00 - Publicerad i Allmänt
Okej! efter mycket funderingar kring mitt bloggande så har jag kommit fram till att jag vill satsa på och blogga på nattstad! har gjort det snart i 1 vecka och har fått jätte bra respons och alla är så trevliga! Därför byter jag bloggportal! Jag ligger bland annat på 13:de plats på topplistan just nu! kan inte beskriva mina ord hur glad jag är.

Ni hittar mig nu på nattstad.se/annsoh

Tack för min tid här på blogg.se, vi får se om jag kommer tillbaka hit. men just nu vill jag fortsätta på nattstad och se vart det leder! Lägg gärna till mig på bloglovin på nattstad & säg när ni gjort de så följer jag er! ni tjänar på det! eftersom ni blir följd av mig från 2 bloggar! Designen som skulle kommit upp kommer användas i framtiden om jag kommer tillbaka hit. 

DAGENS BLOGG 17 - AVSLUTAD - ANMÄL DIG IGEN!

2013-05-20 - Klockan - 22:02:00 - Publicerad i Allmänt
Dagens blogg avslutad! Klicka på bilden för o kma till vinnarens blogg! För er som inte vann! ni kan anmäla er igen i samma inlägg! Drar en ny vinnare varje dag! :) kl 22:00!

Todays

2013-05-20 - Klockan - 18:55:22 - Publicerad i
Älskar min nya tröja! :-) sitter just nu och äter spagetti med killen och bara njuter av dagen! Händer nått stort snart med bloggen inte långt kvar! bland annat en helt ny Design!