bloglovin
bloglovin
bloglovin

Outfit - Gårdagens

2013-03-27 - Klockan - 18:40:00 - Publicerad i Outfit
Bjuder på 2 st bilder från gårdagens Outfit. :)
- Önska mig lycka till på kryssningen imorgon! håller tummarna att vi överlever & träffar nytt glatt folk!

I Kill You - Kryssningen

2013-03-27 - Klockan - 17:28:00 - Publicerad i Självporträtt.
Hej sötnosar! det kommer bli mer uppdateringar , jag lovar! just nu är det ganska spänt,stressigt här hemma, haha man kan liksom inte slappna av bara för vi ska åka kryssning imorgon! ialla fall inte jag, kan inte släppa det eller tänka på nått annat ska bli så grymt kul!

Kommer ta mycket bilder, med min system kamera och min mobil självklart vem vet kanske bjuder på en video också när jag kommer hem! Kommer hem på kvällen på fredag. :) kommer nog slänga in ett inlägg från båten också!

Kryssningen, imorgon kommer i alla fall bli jätte rolig, är första gången för mig och min familj och göra detta tillsammans, vi åkte en gång när jag var ungefär 3-4 år gammal men jag minns inget därifrån! och då åkte vi till Finland, finlandsfärja. nu åker vi till Mariehamn till Åland. Ska packa idag och så ska jag fixa kläder tills imorgon, vi hoppas på jätte bra väder dit och tillbaka hem igen!

Hoppas även på Norrsken och att vi överlever! kram! - Orginal och redigerad bild från instagram där jag heter annsohh

JobbMässa - Arbetsförmedligen.

2013-03-26 - Klockan - 00:29:00 - Publicerad i Allmänt
Jobb mässan,
Igår så var jag faktis på jobbmässa på arbetsförmedligen! det gick självbklart bra! Var mellan 13:00 och 15:00. Vakade ungefär halv 10:00 och låg och trog mig till säkert halv 12, eller kanske somnade om? sen var det bara gå upp jätte fort gå och duscha och fixa sig med kläder och smink! provade även min nya Fit Me Foundation, sjukt bra var den! först tyckte jag den var lite mörk än min hud, men när de varit på 2-3 minuter så smälte den verkligen in och det märktes inte ens av att jag hade nånting på mig! så sjukt bra var den! älskar den!

tillbaka till jobb mässan, när jag tagit lite ego bilder på mig själv innan jag gick, sen vart det stan och direkt in till arbetsförmedligen, jag gick fram stog i kö kanske 10 min för jag skulle först skriva under en sak sedan så frågade jag var mässan låg så då visade dom mig! tröck på hissen, och då kom det en kille som var sjukt lång! säkert 2 meter! haha! som skulle åka upp till plan 4 som jag, så där stog vi i pinsam tystnad i hissen typ, det enda jag sa ska du till 4:an och han sa ja det ska jag så haha ja. vi åkte upp dit iaf, gick ur hissen och gick in en aula typ, där det fanns 5-6 st bord med olika företag, sjukt mycket folk och många köer! folk gick från bord till bord och lämnade cv:n och pratade! ställde mig säkert mitt i allting och kollade omkring mig 3 gånger innan jag visste var jag skulle gå fram haha, sen så såg jag han jag åkte med i hissen, skrev under nånting så jag gick efter och skrev under oxå! haha. Kanske var nått papper att man skriver under att man varit där så dom ser, haha. var inte kul o gå dit själv kan man säga ialla fall! så alla som ska dit ta med er en person! alla som var där hade typ nån med mig så står jag typ själv där? haha är stolt över mig själv att jag endå gick dit och tog det steget då jag gärna brukar skita i saker när mina vänner gör, men inte denna gång! 

Efter att jag varit där, åkte jag till mina föreldrar har inte varit där sen julafton! och självklart, innan det gick jag runt lite på stan, på darlings och på åhlens, efter mina föreldrar blev det storhandla med killen på lidl. Jag älskar doms pizzor, chicken nuggets och doms kycklingar! sjukt goda! så blev mycket sånt och lite annan mat! sjukt billigt också om jag minns rätt gick allting på 900kr nånting! inte så dyrt! om vi handlar på ica/hemköp så hade det säkert kostat typ 1400kr-1500kr det är svin dyrt! haha.. efter lidl, vart det hem, äta mat potatis,lax och citronsås och se på en film! efter filmen vart det lite glass och se på nya avsnittet med walking dead! älskar den serien! den får inte ta slut! folk säger att det är sista avsnittet med walking dead nästa vecka! Kommer seriöst gå under utan den serien om den tar slut! så sjukt bra / grym är den! har börjat gilla zombiesar efter den serien! haha dom är grymma och fascinerande på nått sätt! detta är i stort sett hela min dag/kväll! 
 
Märker nu även att det var ett bra tag sen jag skrev så här långt inlägg! så tummen upp för det! & Ja, mitt hår var fortfarande lite bött när jag gick dit haha som man ser på bilderna!