bloglovin
bloglovin
bloglovin

Mina dröm Tatueringar!

2013-02-21 - Klockan - 15:26:00 - Publicerad i Allmänt
Detta är mina dröm Tatueringar!
Den sista längst ner till höger , ska jag och min bästa vän troligtvis tatuera in! som ett tecken på våran vänskap! :) den är sjukt fin!
 
Har ni några dröm tatueringar :)?

 

Godmorgon!

2013-02-21 - Klockan - 14:02:00 - Publicerad i Självporträtt.
haha, skoja men jag vaknade ungefär 20 min över 12 idag! Hoppas ni sovit bra! jag sov iaf skit bra! gick dock o la mig typ halv 2 inatt! hehe! iaf! ni skulle ju få veta överraskningen igår!

Det är så att jag var i studio här om dagen! inte för min sång röst, utan en foto studio! där jag blev fotograferad! kan slänga upp 2 bilder där ifrån!

har även fixat med tandläkaren, så det är klart nu!! bäst och passa på innan man blir 20! Man kan tydligen göra lite nytta även fast man är sjuk! :) 
 
Ni ser dessa 2 bilder på header, här på bloggen. inte bästa bilderna men men tog med mobilen på skärmen där.! funderar dock byta ut bilden från höger här nedan till nått annat! 

MER CAM BILDER + ÖVERRASKNING

2013-02-20 - Klockan - 17:05:00 - Publicerad i Självporträtt.
Min webcamera suger ibland, men ibland kan den faktis vara riktigt bra för och vara från 2006! så en uppdatering kanske inte behövs! känns sjukt kul nu och blogga, då jag har mer bilder och erbjuda och gör mer saker om dagarna! föresten! igår hände det nått spec! jag var och gjorde nånting igår! haha! jag ska avslöja det lite längre fram oxå! btw! gör det i nästa inlägg!