bloglovin
bloglovin
bloglovin

Godmorgon!

2012-06-19 - Klockan - 13:27:13 - Publicerad i Allmänt
godmorgon alla söta! ska fixa mig sen kanske jag ska dra ner till arbetsförmedlingen o efter gå runt på stan! måste vidare till kicks elr åhlens o köpa ny parfym o mascara!! som tur så är det fint väder så man slipper tjocka sig med kläder! kram!

blogg.se app till android!?

2012-06-19 - Klockan - 02:24:40 - Publicerad i Allmänt
fy vad dåligt! usch, tycker verkligen folk ska göra en blogg.se app. skulle vara skit bra, då man vill blogga från mobilen o alla har inte världens bästa mobil som klarar av o gå in här på blogg.se o blogga tro mig. hade en hts wildfire s , den klarade inte av och öppna blogg.ses hemsida suget men sant! är så otroligt glad att min samsung klarar av det! vi får hoppas på en blogg.se app och att folket som tillverkar appar ser att det behövs en till android inte bara iphone! hur dumt är det igentligen o bara göra en app till iphone..... en till sak jag vill påpeka, nej jag överdriver inte i photoshop o gör om mina bilder elr ändrar så jag ser finare ut! liksom här är en bild där ingenting är ändrat! se gott folk jag ser fortfarande likadan ut!P.S är 18år nu!!! grattis till mig själv! fyllde i maj ;)

hej bloggen!

2012-06-19 - Klockan - 02:03:29 - Publicerad i Allmänt
gud vad länge sen!!! det är så mycket som hänt oxå! nu kan jag äntligen blogga genom min nya telefon som kom igår! en samsung galaxy s2 vit :) skit nöjd o grym är den! har verkligen varit skit svårt utan internet! så himla tråkigt! men nu är jag tillbaka o lovar uppdatera er varjedag! Tack för att ni fortfarande läser min blogg!  bjuder på denna bild! så här ser jag ut nu :)